Sportcsarnok épül a focipálya mellé


A terveknek megfelelően megkezdődött a sportcsarnok építése. Még egy 2014 pályázat keretében nyertünk (önkormányzat) valamivel több mint 300 millió forint + ÁFA összeget "Kézilabda csarnok" építésére. A tavalyi év a tervezés és a közbeszerzési eljárás lefolytatásával telt el. A terveket a pécsi Másfél Építész Stúdió végezte.

A kivitelezési munkákat a kiskunhalasi Merkbau cégcsoport végzi. Az építkezés február elején kezdődött, és várhatóan október elején fejeződik be. A csarnokban a normál méretű kézilabda pálya mellett konditerem, és squash pálya is helyet kap. Mintegy 300 néző foglalhat helyet egyszerre a lelátón.

Az a tervünk, hogy a következő idényben csapatot indítunk a futsal bajnokságban. Ennek a gárdának a gerincét a helyi játékosok adják majd, de mindenkit szívesen látunk, aki szeretné magát kipróbálni. Hogy minél nagyobb létszámból válogathassunk, szeretnénk majd tornákat rendezni környékbeli kispályás csapatoknak. Természetesen nem feledkezünk meg az utánpótlásról sem. Nekik is szeretnénk majd színvonalas teremtornákat szervezni minden korosztály számára.


Nyomtatás E-mail

Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net