Terveink

Az a tervünk, hogy a következő idényben csapatot indítunk a futsal bajnokságban. Ennek a gárdának a gerincét a helyi játékosok adják majd, de mindenkit szívesen látunk, aki szeretné magát kipróbálni. Hogy minél nagyobb létszámból válogathassunk, szeretnénk majd tornákat rendezni környékbeli kispályás csapatoknak. Természetesen nem feledkezünk meg az utánpótlásról sem. Nekik is szeretnénk majd színvonalas teremtornákat szervezni minden korosztály számára.

Saját utánpótlás képzésünk átszervezése folyamatban van. Február 22-én indul az új program, melynek keretében, minden korosztálynak heti 4 foglalkozást tartunk. A program kidolgozója Apró Attila UEFA "A" licences edző.

Ő február 1-én csatlakozott hozzánk, és az Ő elképzelései alapján reformáljuk meg az utánpótlás képzésünket, amelybe szeretnénk bevonni a környező településen élő gyerekeket is.

Edzőként részt vesz a programban Teslic Igor - UEFA B licenc, Molnár László - UEFA B licenc, Teleki Csaba - MLSZ Grassroots C és Kazi László - MLSZ Grassroots C végzettségű edző.
A szakmai program bemutatása és megbeszélése az edzőkkel, egy kétnapos konferencia keretében a kecskeméti Granada Wellness hotelben történt.

A felnőtt csapatunknál történt változások: mivel Andróczki Attilát május 8-ig eltiltották mindennemű sporttevékenységtől, ezért a tavasszal a csapat edzője Dulic Josip lesz. Ő fogja vezetni a megye III-ban játszó csapatunkat is.

A játékoskeretben bekövetkezett változások:

- felnőtt csapatunktól távozó nem volt, viszont érkezett Farkas András Jánoshalmáról és Kátai István Hódmezővásárhelyről.
- megye 3 csapatunktól távozó nem volt, érkezett Teleki Csaba Balotaszállásról és Kiss Péter Tompáról.
- az ifjúsági csapatunktól távozott Szabó Valentin Mórahalomra, itt érkező nem volt.

Nyomtatás E-mail

Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net